Välkommen 2022 & Karolina!

Av Ylva Larsson under nyheter

Nytt år och nya teammedlemmar! Nu Videquus fått ännu mer kraft, energi och specialkunskap inom horse-tech. Sedan november arbetar Karolina Malmlöv med sälj, och verksamhetsutveckling. Förutom att hon har (väldigt) gott om erfarenhet och positiv energi, är hon dessutom en passionerad hästmänniska och ponnymamma. 

– Jag är så taggad. Jag känner mig som en galopphäst som innan start, släpp lös mig så ska vi springa! säger Karolina.

Karolina Malmlöv har länge varit ett välkänt namn för oss på Videquus eftersom hon ligger bakom innovationsföretaget Sellamigo som också är inriktat på trygghet och säkerhet för hästägare. Karolinas idé med ett sadelregister fick stor uppmärksamhet, och hon är ett etablerat namn inom horse-tech. Det var en perfekt match när en möjlighet öppnade sig i vårt team samtidigt som Karolina hörde av sig till Videquus VD Linus Jernbom.

– Allt kändes helt rätt på Videquus. Här kan jag få arbeta med det jag brinner för och som jag är bäst på: att utveckla verksamheten och skapa affärer – och samtidigt arbeta med horse-tech. Dessutom har jag ett helt team att arbeta med och det har jag saknat tidigare, säger Karolina.

Karolina är uppväxt i stallet, hon har flera hästar själv och hon har drivit ett innovationsföretag inom horse-tech, men det var som utbildad sadelutprovare som hon började sin yrkesmässiga karriär inom hästvärlden. Ingen dag var den andra lik, ett arbetssätt som Karolina trivdes med, vilket passar bra även hos oss på Videquus.

– Jag är väldigt glad, har mycket energi och väldigt driven. Jag trivs inte när det står still. Jag är som en motor – vill man att något ska hända ska man sätta mig på det.

Du har redan skaffat dig koll på våra kunder och håller på att knyta många nya kontakter. Men om någon ska kontakta dig – vilka skulle du helst vilja höra ifrån?

– Åh, det är hästpersoner som är innovativa och hungriga på nya idéer. Vi skulle ha mycket att prata om, så de får gärna höra av sig till mig.

 

0
    0
    Varukorg
    Din varukorg är tom Fortsätt handla