Nej, det går inte att använda Videquus utan abonnemang. Om du slutar betala för abonnemanget kommer det inaktiveras.

Vi erbjuder smidig betalning med betalkort eller autogiro. Betalning sker via Videquus app.

Om du inte är nöjd med Videquus kan du inom 30 dagar returnera ditt startkit och få tillbaka allt du betalat till oss. När vi mottagit din begäran skickar vi ett returdokument. Dokumentet fyller du i och bifogar när du skickar tillbaka startkittet. När vi har fått dokument och startkit avslutar vi abonnemanget och genomför återbetalningen. För att pengarna ska kunna återbetalas måste startkittet returneras inom 10 dagar från det att returdokumentet skickats till dig.

Ångrar du ditt köp? Kontakta oss här.

För att vi ska kunna hantera din begäran om återbetalning av abonnemangsavgiften gäller följande villkor:

  1. Startkittet skall ha erhållits direkt från Videquus i samband med tecknande av abonnemang.
  2. Startkittet skall returneras i originalförpackning, inkludera alla delar och vara i gott skick. Alla returnerade startkit kommer att inspekteras och bedömas.
  3. Du betalar portokostnad i samband med retur av startkit och ansvarar för skada och förlorat gods under postgång. Kostnader för porto och hantering är inte återbetalningsbara.
  4. Om startkittet returneras utan returdokument, senare än 10 dagar efter att du fått returdokumentet, utan förpackning eller om Videquus startkit skadats på annat sätt har Videquus rätt att inte ta emot startkittet eller att debitera en kostnad motsvarande ersättning eller reparation av utrustningen.
  5. Normal handläggningstid för återbetalning av abonnemangsavgiften är upp till 30 dagar.

Vi skickar orderbekräftelse och leveransdetaljer till den mailadress du uppger i samband med köp. Du kan följa beställningen från ordermottagande till leverans.

Kontakta oss så fort du kan så gör vi vårt bästa för att hinna göra de ändringar du önskar.